Garasjeporter

Garasjeporter

  • Isolerte stålporter med trestruktur
  • Perfekt for norske værforhold og bomiljø
  • Norskproduserte beslag fra en av landets eldste beslagprodusenter

Våre garasjer blir levert med LOBAS® garasjeporter. Dette er fullisolerte stålporter med trestruktur og er som skapt for norske værforhold og bomiljø. Portene krever minimalt vedlikehold, er klemsikre og oppfyller strenge krav etter norsk og europeisk standard.

Kombinert med LOBAS® leddportbeslag – produsert av en av landets eldste beslagprodusenter – gir de deg en sterk, sikker, stillegående og energiøkonomisk garasjeportløsning.

LOBAS® garasjeporter kommer i tre forskjellige modeller. Stratford 3000 SP/LP er en port med tradisjonelt speilmønster som en er vant til å se i alle norske bomiljøer. Stratford 3000 RF har liggende panel-mønster, mens den tredje modellen, Oak Summit 2000, leveres med fløydørsmønster. Denne garasjeporten kan også leveres med dekorhengsler og -håndtak.

Standardfarge på alle modeller er hvit, men andre farger kan også leveres. Alle modellene kan også leveres med et stort utvalg av vindu og sprosser.

Les mer om:

Går du med tanker om ny bolig? Eller kanskje du skulle hatt en garasje til bilen din? Ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat!