Portåpnere

Portåpnere fra Chamberlain

Chamberlain er verdens største produsent av garasjeportåpnere, og leverer et kvalitetsprodukt som du kan stole på. For å klare år med problemfri bruk gjennomgår alle modeller omfattende tester før de blir sendt fra fabrikken.

Du får det aller siste innen trygghet, sikkerhet og bekvemmelighet. Chamberlain er en ISO 9001 sertifisert produsent som designer og utvikler produkt som tilfredsstiller de siste EN- og IEC-standardene. Da kan du være trygg på at du kjøper den beste garasjeportåpneren på markedet.

5580LB

5580LB leveres med en 230 V AC-motor og kjededrift. Denne portåpneren har automatisk kraft-justering, noe som innebærer at den justerer seg til den kraften som er nødvendig for åpne/lukke porten. Slik holdes klemkraften på et minimum.

5580LB har også automatisk reversering/stopp. Dette betyr at garasjeporten stopper og returnerer opp igjen dersom noe hindrer den i å gå ned. Dersom noe hindrer den i å gå opp, vil den stoppe og bli stående. Videre har den manuelt frihåndtak. Ved strømbrudd kan dermed garasjeporten opereres manuelt. Når strømmen kommer tilbake behøves bare et trykk for å koble garasjeporten til portåpneren.

5580LB leveres med en 3-kanals og en 1-kanals fjernkontroll, samt innvendig veggbryter 75LM.

LM600A / LM1000A

LM600A og LM1000A er portåpnere med svært stillegående 24V DC-motorer. Modellene kan leveres både med kjede- og beltedrift. Portåpnerne har – som LM 5580 – automatisk kraftjustering. Som LM 5580 har disse portåpnerne automatisk reversering/stopp og manuelt frihåndtak. I tillegg har disse modellene en ekstremt stillegående DC motor. LM600A og LM1000A med drivbelte er et av de mest stillegående portåpnersystemene på markedet.

LM600A og LM1000A har også myk start/stoppfunksjon. Portåpneren starter sakte før den øker farten, for så å senke farten mot et stopp punkt. LM600A leveres med en mini 3-kanals fjernkontroll, mens LM1000A leveres med to. Begge leveres med innvendig veggbryter 75LM.

LM3800A

LM3800A er en kraftig motor som monteres direkte på torsjonsakslingen. Modellen har automatisk kraftjustering, myk start/stopp funksjon og automatisk reversering. LM3800A leveres med to 3-kanals fjernkontroller og slakksnorbryter.

Går du med tanker om ny bolig? Eller kanskje du skulle hatt en garasje til bilen din? Ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat!