Montering

Montering

Du har to muligheter hos oss når det kommer til levering og montering: byggesett eller komplett.

Komplett

Om du velger å få garasjen levert komplett, er det grei skuring; vi avtaler en dag for levering, kommer hjem til deg med ferdige moduler og monterer. Et par dager etter levering er garasjen klar.

Byggesett

Hva innebærer “byggesett”, tenker du kanskje. Det høres i grunnen ut som et puslespill. Tid- og tålmodighetskrevende – og veldig vanskelig. Heldigvis for deg finnes det to typer byggesett; ”Bjørgvingarasjens byggesett” og “andre leverandørers byggesett”.

Bjørgvingarasjen leveres med hele vegger. Dette betyr at veggene ikke er oppstykket i mindre seksjoner – noe som er ganske vanlig i bransjen. Vinduer og dører er også montert på forhånd. Dette er med på å forenkle jobben for deg.

Når vi leverer byggesettet til deg setter vi opp og sammenkobler de ferdige veggene, monterer gavlene og løfter alle takstolene opp i sentrert posisjon på garasjen. Jobben som gjenstår for deg er å plassere takstolene i riktige posisjoner, legge sutak, lekte og legge takstein. Du må også legge gulvspon på hemsen – en smal sak om du vet opp og ned på en hammer.

Vårt mål er å gjøre ting enklest mulig for deg, og vi våger følgende påstand: stort enklere enn dette får du det ikke!

Går du med tanker om ny bolig? Eller kanskje du skulle hatt en garasje til bilen din? Ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat!