Produksjon

Smarte løsninger

Det beste med våre garasjer er det du ikke ser – bak et vanlig ytre skjuler det seg mange års erfaring, kvalitetssikring av materialer og en fleksibel planleggingsprosess. Bjørgvingarasjen er en unik garasje som, på mange områder, skiller seg ut fra andre elementgarasjer på markedet.

Smart produksjon

Elementene produseres innendørs – skjermet for vær og vind. Vi jobber også slik at én vegg er ett, helhetlig element. Noen av våre konkurrenter setter vegger sammen av flere elementer. Vår metode sikrer kortere monteringstid enn det våre konkurrenter kan skilte med.

Bjørgvin Garasjen er et vaskeekte vestlandsprodukt med solid lokal forankring. Alle elementer produseres nemlig lokalt – på vårt anlegg i Eidsvåg. Dette medfører kort leveringstid og lave transportkostnader for deg som bor i Bergen. Kombinasjonen av innendørs produksjon med kort monteringstid reduserer faren for fuktskader før garasjens ferdigstillelse.

Smart innsikt

Vi har lang erfaring fra byggebransjen på vestlandet – vi vet hvor skoen trykker. Derfor har vi kommet opp med en del smarte løsninger for å gjøre produktet vårt bedre. Et eksempel på dette er at våre garasjer leveres med ferdig grunnet kledning. Ubehandlet kledning bør ikke stå ubehandlet mer enn 14 dager før den er forringet. Ferdig grunnet kledning kan stå «over vinteren» før du maler/beiser.

Fukt-/Vindsperre er et annet eksempel. Våre konkurrenter fester kledningen direkte til reisverk uten å benytte vind-/fuktsperre. Dette medfører økt risiko for fuktskader. Kledningen vil etterhvert trekke seg sammen og gjøre det mulig for vann å trekke inn mellom bordene. Dette vannet samler seg gjerne i små pytter på reisverket på innsiden av veggen. Bjørgvin Garasjen leveres med fukt-/vindsperre festet i reisverket – samtidig som vi lekter ut kledningen. På den måten vil vann – som med tiden kan trekke gjennom kledningen – stoppes av fukt-/vindsperren og renne ned og ut i mellomrommet mellom kledning og sperren.

Ingen ubehagelige overraskelser

Bjørgvingarasjen leveres med mye utstyr som standard: vinduer, dør, garasjeport i stål og garasjeportåpner. Dette er ikke noe som må legges til i ettertid og som fordyrer din garasje. Videre er våre transportkostnader «innbakt» i prisen på garasjen.

Prisen som oppgis er endelig pris.

Går du med tanker om ny bolig? Eller kanskje du skulle hatt en garasje til bilen din? Ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat!