Tømrertjenester

Tømrertjenester

Bergen Miljøbygg AS leverer det meste innen tømrertjenester, men vi har spesialisert oss på elementhus og -hytter og elementgarasjer.

Elementhus

Huset er i de fleste tilfeller den største investeringen som gjøres i livet. En har gjerne gjort en betydelig investering, og er naturlig nok opptatt av at huset skal få en så god kvalitet som mulig.

Tøffere vær enn det vi har her på vestlandet finner du knapt. Det er mye ruskevær og for å forebygge fuktskader er det viktig at boligen er oppført skikkelig og at håndtverket er godt utført.

Et av våre største satsingsområder er produksjon av elementhus. Vi bygger hele vegger innendørs som leveres ferdig med grunnet kledning og installerte vinduer. Huset bygges så og si ferdig, skjermet fra værgudenes herjinger. På selve byggeplassen er det bare snakk om noen dager med arbeid, og så er boligen tett.

Elementhytter

Vi tilbyr i tillegg til elementhus og -garasjer også elementhytter. Disse blir, som våre elementhus, produsert innendørs og leveres byggeplassen ferdig isolert med vindu og dører på plass. Fordelene med dette er at elementene skjermes for vær og vind under produksjon, og du har tett hytte etter bare noen dager på byggeplassen.

Ved å velge en elementhytte fra Bergen Miljøbygg AS får du muligheten til å skreddersy beliggenhet, størrelse, standard, design og komfort etter dine behov. En annen fordel med en elementhytte er at du ved hva du får og hvor mye det vil koste.

Elementgarasjer

Den samme argumentasjonsrekken som benyttes på elementhus og -hytter kan overføres til våre elementgarasjer. Elementene til våre garasjer produseres innendørs, skjermet for vær og vind. Vegger leveres hele – ikke i flere seksjoner – og kledningen er grunnet. Det er altså bare snakk om dager fra levering av elementer til tett garasje. I tillegg leveres våre elementgarasjer med fukt- og vindsperre som standard.

Går du med tanker om ny bolig? Eller kanskje du skulle hatt en garasje til bilen din? Ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat!